🎙 Geld zit zo niet in elkaar

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Elke vrijdag vind je een hele week #morningrun inspiratie op SpotifyYouTube en Apple Podcasts. Vergeet jou niet te abonneren.

Deze week, in de podcast…

  1. Nog een geldlek gevonden: Met het prachtige weer van dit weekend, had ik ook iets nodig van de slager. Ik neem mijn telefoon en bel. En dan gebeurt er dit…
  2. Doe jij voldoende jouw goesting? Deze ochtend heb ik tijdens het hardlopen met An het dorpje Wodecq ontdekt. Iedereen lijkt hier te bouwen naar zijn eigen goesting. Iets dat we te weinig doen in het ondernemen: ons ding helemaal in de wereld zetten zoals WIJ het willen.
  3. Durf je? Jeff Bezos is van mening als je maar één kans op tien hebt om te slagen met een baanbrekend idee, dat je er volledig moet voor gaan. Laten we als kleine onderneming te veel kansen liggen? Check de video…
  4. Waarom zou je dit doen? Te veel kleine ondernemingen verlagen hun prijs omdat ze geloven dat mensen anders niet meer zullen kopen. Ik vertel je waarom dit geen goed idee is.
  5. Is 4-2 = 2? Na het webinar rond prijszetting van gisterenavond, is het opnieuw duidelijk geworden hoeveel weerstand er is als er over geld gesproken wordt… Terwijl bijna al die zelfde zaakvoerders niets liever willen dan meer verdienen. Wat houdt hen tegen?

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

P.S. Schrijf je gratis in voor het Businesslab webinar dat ik binnenkort geef. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en motivatie. Klik hier en schrijf je volledig kosteloos in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *