Gelukkig Nieuwjaar 2023

Gelukkig Nieuwjaar 2023 Businesslab

Gelukkig Nieuwjaar iedereen!

Tijdens het Nieuwjaarsconcert van 1 januari 2010 nam ik de definitieve beslissing om mijn de zaak opgestart in 1995 te verkopen. Om eindelijk te doen waarvan ik al een tijd droomde: mensen inspireren en gelukkiger maken door mijn stem te laten horen.

Ik was ongelooflijk bang om in het onbekende te springen en het bedrijf dat ik jaar na jaar had opgebouwd met al zijn zekerheden te laten varen.

Maar de Franse dirigent Georges Prêtre van het jaarlijks concert in Wenen was de druppel (en de traan) die de emmer liet overlopen. Zijn passie en gedrevenheid op 86-jarige leeftijd om een hele zaal (en de rest van de wereld via de televisie) in beweging te brengen trokken mij over de streep.

Dat wil ik doen met de tweede helft van mijn leven: daar vooraan staan en iets betekenen voor diegene die bereid zijn om te luisteren…

De beelden op 23:35, 24:40 en 32:50 bijvoorbeeld blijven mij mateloos inspireren en zorgen ervoor dat ook 2023 een mooi jaar wordt samen met An en de honderden ondernemers die terug muziek in hun zaak willen…

Mogen deze beelden ook mijn ouders een riem onder het hart steken om de uitdagende periode waar ze nu inzitten door te komen. Want het leven is elke seconde waard geleefd te worden.

Wil je ook in de zaal zitten? Klik hier voor de details van de Businesslab Kick-off.

Xavier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *