🎙 Ondernemers hebben een plan – Succesinterview Sven Nys

, ,

 

Ik ben tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys gaan opzoeken in zijn onderneming in Tremelo.

In aflevering 7 van de podcast heb ik een diepte-interview met Sven Nys, de beste veldrijder ooit. Hij behaalde 291 overwinningen, waaronder 2 keer het wereldkampioenschap. In deze podcast maakt Sven duidelijk waarom winnaars een plan hebben.

Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaringen in zijn sportcarrière en welke ervaringen nuttig zijn om mee te nemen in het ondernemerschap. Zo vertelt hij over doelstellingen, discipline, uithoudingsvermogen, inzet en motivatie, maar ook hindernissen en obstakels.

Hoe zou het zijn mocht je ons LIVE ontmoeten?

Kom naar de Businesslab Kick-off.
Je vindt hier alle details over het kennismakingsvent van Businesslab.

 

 

“Vorig jaar had ik mij ingeschreven voor mijn eerste Businesslabevent; maar wegens te veel werk en stress; ben ik dan toch maar niet gegaan.

Nu kreeg ik terug de kans om te gaan; ook al had ik veel werk; ik heb mijn personeel verantwoordelijkheden gegeven; zodat ze mij twee dagen konden missen.

Na de Businesslab Kick-off heb ik terug meer energie en wil ik mijn bedrijf nog verbeteren. Ik heb de nieuwe werkpunten besproken met het personeel en iedereen was direct enthousiast.

Ondertussen zijn we een nieuwe prijsberekening begonnen; kijken we welke kosten we kunnen laten vallen; … We gaan ook kijken om meer de ideale klant te verkrijgen en te zoeken. Ik kan al niet wachten om te starten met de volgende cursus.”
Elien Geirnaert – Dewa Rent bv – Eeklo

 

 

Abonneer je op:

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *