🎙 Je bent verkeerd geprogrammeerd

,

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Elke vrijdag vind je een hele week #morningrun inspiratie op SpotifyYouTube en Apple Podcasts. Vergeet jou niet te abonneren.

 

Deze week, in de #morningrun…

  1. Ga naar de website. Verleden week heb ik vier bedrijven (klein en groot) opgebeld om een afspraak vast te leggen voor een belangrijke aankoop. Je gelooft niet wat ik heb mogen horen…
  2. Pane et ludum. Kijk naar wat mogelijk is. En dat zal je niet vinden in het nieuws 😡 Ik deel mijn ergernis over de journalisten die altijd maar op zoek naar wat er fout loop, wat er niet is, wat verkeerd loopt. Gelukkig zijn er ondernemers die een andere visie op de wereld hebben.
  3. Ben je kwaad? In de regen ☔️… Het is maar pas als je aanvaardt dat je voeten nat zijn dan je echt begint te lopen 👟. Het is niet anders in jouw business 😎
  4. Gedachten lezen. Laatste run van deze maand januari onder de volle maan met de uil die “oeh oeh” roept in de verte (blijkbaar is er geen specifiek woord voor het lawaai van de uil, zoals honden blaffen,…). We hebben allemaal de neiging om veel te snel te willen gaan in een gesprek, en we luisteren onvoldoende. We gaan zelf het verhaal van de andere invullen… Mind Read in NLP termen. 

Toch waag ik mij aan een mind-read 🤫 Jouw marketing kan beter 🥴

 

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

P.S. Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers die allemaal willen groeien?
💪 Plug dan in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

>>> Klik hier voor meer info.

OF schrijf je gratis in voor het Businesslab webinar dat ik binnenkort geef. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en motivatie.

>>> Klik hier en schrijf je volledig kosteloos in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *