De knuppel in het hoenderhok gooien

, ,

Hier in Cleveland (OH) is het deze week de hoogmis van baseball. Aan knuppels dus geen tekort tijdens de All-Star Game :wink:
Je zal het misschien niet graag horen maar je product of dienst nog beter maken zal niet zorgen voor meer verkoop.

Bekijk deze video opgenomen in Amerika en ontdek wat echt voor meer verkoop zorgt.

Dit is ook het geheim van het succes van de Businesslab Discovery Days. Kom het live ontdekken. Ga naar www.ddays.be voor meer info.

1 antwoord
 1. maya cornelissens-andreadi
  maya cornelissens-andreadi zegt:

  Beste An, heel leuk om je weer eens te zien, en ik wens jullie veel plezier in de USA !

  Ik kan hier weinig aan toevoegen, maar ben het 100% met je eens :) Een van de meeste feedbacks die wij voor ons team en cursussen krijgen, is : “the unbelievable smiles of our team and teachers, as well as fun and atmosphere” ! Of…”we did not laugh so much for years…..”
  Ik moet eerlijk toegeven dat wij de laatste jaren meer en meer personeel “selecteren” op “virendelijkheid en glimlach”!
  Het verwonderde me in het begin heel erg, om die feedback elke keer weer te krijgen, maar ben dan gaan beseffen dat het blijkbaar voor velen niet zo evident is om omgeven te zijn door mensen die altijd vriendelijk zijn en voornamelijk…..lachen! Ook als een leraar iets minder goed is, geef ik steeds de raad…”be friendly, patient, and SMILE”! En dat lost inderdaad zeer veel op..

  Ik hoop jullie in 2019-2020 nog eens op een discovery day te zien, maar ook de data van 1 en 2 oktober, lukken me weer niet. Ik blijf proberen :)

  Groeten vanuit Syros eiland, waar we zondag weer aan ons drukke hoogseizoen beginnen, met allemaal enthusiaste mensen van over de hele wereld, die Grieks komen leren :) Na je video, besef ik dat ik ook weer eens dringend videos moet gaan opnemen…bedankt voor jullie bronnen van inspiratie

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *